Taberele noastre:

 

 

1. Tabara de aventura pentru prescolari – Happy Adventure Camps I se desfasoara in perioada 22-27 Iunie si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani.

Dintre activitati: tresure hunt, notiuni de supravietuire in natura, drumetii adaptate varstei lor, orientare in mediul montan, ecologie, Aventura Parc, ateliere de handcraft, atelier de cooking, jocuri si concursuri, seri tematice: karaoke, seara talentelor, foc de tabara , petrecere de final.

 

 

 

 

 

 

 

2. Tabara de aventura - initiere– Happy Adventure Camps II se desfasoara in perioada 29 Iulie -03 August si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani.

Dintre activitati: tiroliana, tir cu arcul, tresure hunt, notiuni de supravietuire in natura, rapel, escalada, drumetii (Sorica, Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman), vizitare de pesteri, orientare turistica, cum se monteaza un cort? ecologie, ateliere de handcraft (desen, quilling, tehnica servetelului, confectionare bijuterii etc), atelier de cooking,jocuri si concursuri,paintball, fotbal, volei, badminton, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, foc de tabara,petrecere de final

 

 

 

 

 

 

3. Tabara de vara – Happy Summer Camp se desfasoara in perioada 11-17 August si se adreseaza copiilor mai putin “aventurosi”, cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani.

Dintre activitati: drumetii, vizita si activitati la ferma, trasee montane usoare, atelier de cooking, ateliere de handcraft, echitatie, jocuri si concursuri, modelaj in martipan si ciocolata, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, atelier de chitara, foc de tabara,petrecere de final

 

 

 

 

Tariful pentru fiecare tabara este 890 lei si cuprinde:

  • Cazare, trei mese si o gustare pe zi
  • Un supraveghetor/animator la o grupa de 6copii
  • Ateliere cooking, handcraft si produsele realizate de ei, atunci cand vremea ploioasa ne obliga sa stam in pensiune
  • Apa si ceai non-stop
  • DVD cu imagini filmate din timpul taberei

 

Discount-uri:fratii, participanti la tabara, beneficiaza de 10% reducere.

Participantii la a doua tabara Happy Camps in 2013, beneficiaza de 10% reducere.

 

Garantie 100%! Daca din diverse motive: dor exagerat de casa, indispozitie totala pe parcursul a catorva zile, sau realmente nu-i place, garantam returnarea contravalorii zilelor de tabara neefectuate.

Inscrierilese fac pana la data de 10 iunie, prin completarea fisei de inscriere si achitarea avansului de 30%. Diferenta, se achita cel mai tarziu la sosirea la pensiune. Detalii la 0723387350, contact@PasulSchiorilor.ro Cristina Sasu

 

 

 

la PasulSchiorilor***Azuga

 

 

Noaptea Învierii transformă întunericul în lumină, mormântul în Cer și moartea în viață veșnică.

 

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună Sfintele Sărbători de Paști!

 

 

[Mai mult...]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Newsletter

Pasul Schiorilor *** Azuga - Teilor 28 - (+40) 723 387 350 , (+40 ) 0755 066 554 - contact@PasulSchiorilor.ro

Copyright © 2013-2019 Pasul Schiorilor

Powered by M.D.I Grup & Max-vision

->