...te poartă pe sub crestele munților, unde potecile întinse și line se împletesc cu cele abrupte și tehnice. Altfel spus, acestea se adresează tuturor, de la amatori entuziaști până la competitori căliți și experimentați!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Traseul scurt

 

Vezi harta traseuluiSe adresează cicliștilor montani începători, juniorilor, cât și familiilor cu copii și oferă o tură frumoasă și lipsită de pericole deosebite, în peisajul și în atmosfera sălbatică a văilor Azuga și Limbășel. Traseul are o lungime de 25 km, o diferență de nivel de 460 m și se desfășoară exclusiv pe drumuri forestiere, având întoarcerea, în coborâre de 7 km, pe valea Limbășelului.

 

 

 

 

2. Traseul mediu

 

Vezi harta traseuluiLung de 38 km, având o diferență de nivel în urcare de peste 1100 m, este destinat cicliștilor cu experiență deja în parcurgerea traseelor specific montane, compuse din drumuri forestiere, urmate de poteci cu secțiuni tehnice pe rădăcini și bolovani, cu diferențe de nivel semnificative.

 

 

3. Traseul lung

 

Vezi harta traseuluiAre doar 44 km, însă diferența de nivel în urcare este de peste 1600 m! El se adresează categoric și în mod exclusiv elitei cicliștilor montani, cu experiență vastă în abordarea traseelor montane.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

[Inapoi la Timp Liber]

 

 

la PasulSchiorilor***Azuga

 

 

Noaptea Învierii transformă întunericul în lumină, mormântul în Cer și moartea în viață veșnică.

 

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună Sfintele Sărbători de Paști!

 

 

[Mai mult...]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Newsletter

Pasul Schiorilor *** Azuga - Teilor 28 - (+40) 723 387 350 , (+40 ) 0755 066 554 - contact@PasulSchiorilor.ro

Copyright © 2013-2023 Pasul Schiorilor

Powered by M.D.I Grup & Max-vision

->